Kauneustuotteet, jotka sinun pitäisi koskaan jakaa!

Mutta jos ajatellaan pyytää häntä jakamaan sen, lopeta ja harkitse uudelleen. Vaikka sitä pidetään vaarattomana tekona, se ei ole viisas tehtävä! Ei, emme puhu tapasi ajattelemisesta, vaan pikemminkin asettamalla TSG 1899 Hoffenheim Paita lähestyviä terveyteen liittyviä ongelmia, joita voit kutsua! Miksi? Lähinnä siksi, että meikkituotteiden vaihtaminen voi tarkoittaa bakteerien kaupankäyntiä, kuten monet dermatologit sanovat.
[Lue myös: Pitäisi olla viehätystyökaluja, jotka jokaisen tytön tulisi omistaa]

Lähde: idiva.comI, et jaa hammasharjaasi tai loofahia, miksi jakaa meikki! Se on helppoa. Joten ennen kuin avaat laukkusi jollekin ylpeillä parhaiden Charm Products 2016 -tuotteiden omaisuutesi, ota huomioon työkalut Australian Jalkapallomaajoukkue Paita tai kosmetiikka, jota sinun ei pitäisi koskaan jakaa:
Ripsiväri
Voit olla peloissaan värillisistä ripsiväistä ja voit harkita sävyjen vaihtamista ajoittain BFF: n kanssa ilahduttaaksesi kokeilua taloudellisella tavalla. Mutta harkitsitko, että voisit tuhota silmäsi terveyden prosessissa. Silmämeikin vaihtaminen voi johtaa silmän tulehdukseen, ihottumaan, kutinan tai jopa tyyliin! Mietitkö, miksi?

Lähde: WomensHealthMag.comy kostea pinta auttaa jalostamista ja bakteerien kertomista melko nopeasti, ja kostea silmäkalvo on kuin bakteerien paras sisäänkäynti. Silmissä ei Palmeiras Paita ole kerrosta orvaskeutta, kuten ihoa, joten ne ovat kaikki paljon alttiimpia infektioiden helpottamiseksi. Tilaa pahentaa vielä enemmän, jos käytät piilolinssejä, siten bakteerit tai bakteerit jäävät sen alapuolelle ja ovat käytännössä mahdotonta pestä.
[SC: Mediad]

Huulivoide tai huulipunat
Ihannetapauksessa sinun ei pitäisi oikeasti jakaa mitään näistä. Voi vain olla, että ystävälläsi on jonkin verran tarttuvaa virusta, joka aiheuttaa kylmiä haavoja tai kutinaa; Vaikka infektio ei osoita häntä näkyviä tuloksia, se saattaa näyttää sen vaikutukset sinuun! Huulet ovat herkkiä elintä täynnä kattavia verisuonia, ja mitä siellä levitetään, voi kulkea verenkiertoon suun kalvojen läpi. Lisäksi bakteerit voivat kasvattaa huulipunaa päiviä sen vahamaisen pinnan vuoksi.

[LUE LUE: Viehätystuotteet syyskuussa 2016]
Lähde: StylePresso.comlip kiilto

Lähde: Wisegeek.CommoreOver, jos se on jotain, joka sinun on upotettava sormesi sisään, se ei ole varmasti jakamista. Ihmisen kädessä voi olla kaikki mahdolliset bakteerit ja paljon enemmän sitä käyttävien ihmisten lukumäärä, sitä paljon enemmän vaurioita.
Lähde: BuzzFeed.comPressed Foundation
Vaikka on totta, että jauheet eivät tartu bakteereihin niin paljon kuin märät palvelut, se ei välttämättä tarkoita, että ne ovat täysin täysin vapaita siitä. Yksi vaihto saastuneen harjan tai likaisen sienen voi tartuttaa koko purkin!
[LUE LUE: Värien vaihtavat meikkituotteet ovat viimeisin villitys]
Lähde: FoxNews.comif, annat ystävillesi lainata tuotteitasi käytännössä annat jonkun muun sekoittaa heidän koristeissaan! Kaikki heidän kätensä ja kasvojensa bakteerit siirretään siihen purkkiin tai työkaluun. Kun hitaasti bakteerit alkavat kasvattaa siellä ja käytät tuotetta seuraavaksi, se voi luoda tuhoa kasvoillesi!
Meikkiharjat
Ihopinta kantaa bakteereja, sieniä ja viruksia ympäristöstä ja siirrämme ne suoraan meikkiharjoihimme käytettäessä niitä. Joten lainaaminen tai meikkiharjojen rahoittaminen on myös iso ei-ei, koska se on ristiriidassa bakteereja. Se aiheuttaa ongelmia, kuten pahenevat aknen olosuhteet, ihottumat ja allergiat. Joten varo ennen kuin ajattelet jakamista tällaisten intiimien esineiden jakamista jopa BFF: n kanssa!
Lähde: .Motivescosmetics.com Now, että viehätys junkies ovat hyvin tietoisia siitä, miksi et jaa meikkituotteita parhaiten kanssa, varmista, että shampoo harjat ajoittain, hävitä meikki kolmen kuukauden välein ja pidä antibakteeriset pyyhkeet hyödyllisenä puhdistamiseksi Pumput ja putket tai turhamaisuuspussien sisäosan puhdistamiseksi.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.